Kawa na patyku

Total
0
Shares

Dość męczenia się z saszetkami 3 lub 2 w 1, które kryją w sobie sypką mieszankę mleka w proszku i minimalnej ilości kawy, mogącą się rozsypać przez złe otwieranie. Oto szybki i estetyczny sposób rozpuszczania małej czarnej nowym, rewolucyjnym wręcz sposobem “z patyka”.

Oto ekstrakt kawowy ? mocca, latte, espresso, cappuccino ? na patyku-łyżeczce. Wystarczy taki ?wkład? włożyć do kubka z wrzącą wodą, zamieszać kilka minut i wyjąć czysty patyczek, a raczej łyżeczkę, która była przed chwilą zakończona kawą, pływającą teraz w kubku.

Źródło: YankoDesign.

Artykuły podobne

Oryginalna półka na drobiazgi

Bardzo nietypowa, bo ozdobiona ramą w barokowym stylu. Niepowtarzalna, stylowa nada każdemu wnętrzu charakteru i wyrazu. Można ją powiesić w salonie, łazience, czy kuchni. Wszędzie będzie dobrze wyglądać. Ustawione na…
Zobacz więcej ...

Czekoladowe fondue

Co tu dużo mówić. Elektryczne fondue do czekolady to sama przyjemność. Aż ślinka cieknie na myśl o świeżych owocach zatapianych w gęstej, pysznej czekoladzie, a następnie delikatnie rozpływających się w…
Zobacz więcej ...