Kawa na patyku

Total
0
Shares

Dość męczenia się z saszetkami 3 lub 2 w 1, które kryją w sobie sypką mieszankę mleka w proszku i minimalnej ilości kawy, mogącą się rozsypać przez złe otwieranie. Oto szybki i estetyczny sposób rozpuszczania małej czarnej nowym, rewolucyjnym wręcz sposobem “z patyka”.

Oto ekstrakt kawowy ? mocca, latte, espresso, cappuccino ? na patyku-łyżeczce. Wystarczy taki ?wkład? włożyć do kubka z wrzącą wodą, zamieszać kilka minut i wyjąć czysty patyczek, a raczej łyżeczkę, która była przed chwilą zakończona kawą, pływającą teraz w kubku.

Źródło: YankoDesign.

Artykuły podobne

Filmowy efekt przyciągania

W ostatnich latach powstało wiele filmów, w których wykorzystano nowoczesne, trójwymiarowe efekty specjalne, jednak nie wszystkie z nich są tak samo dobre. Często efekty wizualne zastępują fabułę i mamy do…
Zobacz więcej ...

Piękny album na zdjęcia

Wakacje się skończyły. Czas w końcu wywołać wszystkie zdjęcia i je uporządkować. Pomoże w tym elegancki album na zdjęcia Horizon Umbra. Zmieści się w nim 260 fotografii. Aby doskonale wiedzieć,…
Zobacz więcej ...