Kawa na patyku

Total
0
Shares

Dość męczenia się z saszetkami 3 lub 2 w 1, które kryją w sobie sypką mieszankę mleka w proszku i minimalnej ilości kawy, mogącą się rozsypać przez złe otwieranie. Oto szybki i estetyczny sposób rozpuszczania małej czarnej nowym, rewolucyjnym wręcz sposobem “z patyka”.

Oto ekstrakt kawowy ? mocca, latte, espresso, cappuccino ? na patyku-łyżeczce. Wystarczy taki ?wkład? włożyć do kubka z wrzącą wodą, zamieszać kilka minut i wyjąć czysty patyczek, a raczej łyżeczkę, która była przed chwilą zakończona kawą, pływającą teraz w kubku.

Źródło: YankoDesign.

Artykuły podobne

Pulpit

Prezent dla moli książkowych. Z pewnością przyda się osobom, które chcą uzupełnić wystrój swojego pokoju o szczególnie cenną dla siebie książkę, zaprezentowaną w niecodzienny sposób lub po prostu w ten…
Zobacz więcej ...