Kawa na patyku

Total
0
Shares

Dość męczenia się z saszetkami 3 lub 2 w 1, które kryją w sobie sypką mieszankę mleka w proszku i minimalnej ilości kawy, mogącą się rozsypać przez złe otwieranie. Oto szybki i estetyczny sposób rozpuszczania małej czarnej nowym, rewolucyjnym wręcz sposobem “z patyka”.

Oto ekstrakt kawowy ? mocca, latte, espresso, cappuccino ? na patyku-łyżeczce. Wystarczy taki ?wkład? włożyć do kubka z wrzącą wodą, zamieszać kilka minut i wyjąć czysty patyczek, a raczej łyżeczkę, która była przed chwilą zakończona kawą, pływającą teraz w kubku.

Źródło: YankoDesign.

Artykuły podobne

Szafka kotomaniaka

Gdy poszukiwanie odrębności staje się naszą dewizą, zawsze przychodzi taki czas, gdy prezenty oryginalne przestają być oryginalne. Wtedy najlepsze są upominki z przeznaczeniem oczywistym, cieszące po prostu pięknym, starannym wykonaniem.…
Zobacz więcej ...

Schrup duszka

Jestem przekonana, że nie raz grałeś w PacMana i nie raz jako PacMan uciekałeś od złych duszków. Teraz, aby je schrupać nie potrzebujesz doładowania w postaci dużej, mieniącej się na…
Zobacz więcej ...

Pyrkon 2011

    Już dziś chciałbym zaprosić wszystkich Wielkopolan i nie tylko na kolejną już edycję Pyrkonu!     Pyrkon to konwent fantasy organizowany przez stowarzyszenie fantastyki Druga Era, we współpracy z mniejszymi…
Zobacz więcej ...