Kawa na patyku

Total
0
Shares

Dość męczenia się z saszetkami 3 lub 2 w 1, które kryją w sobie sypką mieszankę mleka w proszku i minimalnej ilości kawy, mogącą się rozsypać przez złe otwieranie. Oto szybki i estetyczny sposób rozpuszczania małej czarnej nowym, rewolucyjnym wręcz sposobem “z patyka”.

Oto ekstrakt kawowy ? mocca, latte, espresso, cappuccino ? na patyku-łyżeczce. Wystarczy taki ?wkład? włożyć do kubka z wrzącą wodą, zamieszać kilka minut i wyjąć czysty patyczek, a raczej łyżeczkę, która była przed chwilą zakończona kawą, pływającą teraz w kubku.

Źródło: YankoDesign.

Artykuły podobne

Puzzle lonpos

Wraz zimą nadciągają długie wieczory? Jak spędzać czas, gdy za oknem [ocenzurowano] zima? Przede wszystkim lepiej nie gapić się bezmyślnie w telewizor i nie uciekać na długie godziny w wirtualny…
Zobacz więcej ...

Szafka kotomaniaka

Gdy poszukiwanie odrębności staje się naszą dewizą, zawsze przychodzi taki czas, gdy prezenty oryginalne przestają być oryginalne. Wtedy najlepsze są upominki z przeznaczeniem oczywistym, cieszące po prostu pięknym, starannym wykonaniem.…
Zobacz więcej ...

Dozownik do spinaczy

Czas na drugi element składający się na zestaw bezwzględnie potrzebny ludziom pracującym za biurkiem. Spinacze więcej nie rozbiegną się po stole, nie wpadną za biurko czy do w miarę uporządkowanej…
Zobacz więcej ...